/

همه چیز درباره ی ایرباس

پیشنهاد به دیگران

اگر بخواهید برای رفتن به شهر یا منطقه ای یک سفر هوایی را تجربه کنید احتمالا امنیت آن پرواز اولین نکته ایست که به آن فکر میکنید. همانطور که می دانید عوامل متعددی در ایمنی یک پرواز دخیل هستند. ازجمله ایمنی خود هواپیما. اما شما به عنوان مسافر چطور می توانید از ایمنی یک هواپیما اطمینان حاصل کنید؟ چه ملاک هایی برای انتخاب دارید؟ احتمالا یکی از مهمترین مسائل٫ تایپ هواپیماییست که با آن پرواز میکنید. در اینجا مجموعه ای از ایمن ترین هواپیماهایی که تا امروز ساخته شده اند را برایتان جمع آوری کرده ایم تا در سفرهای بعدی بتوانید بهتر تصمیم بگیرید!

 

ایمن ترین تایپ های هواپیمایی که یا هیچ صانحه ای نداشتند و یا در فواصل زمانی درازمدت تنها یک مورد خرابی و یا سقوط را تجربه کرده اند:

 

مک داگلاس ۹۵ یا بویینگ ۷۱۷

بویینگ ۷۸۷

بویینگ ۸-۷۴۷

بویینگ ۷۳۷ مکس

بمباردیه سری ار جی

بمباردیه سری سی

ایرباس ۳۸۰

ایرباس ۳۵۰

ایرباس ۳۴۰

ایرباس ۳۲۰

 

همانطور که میبینید شرکت ایرباس یکی از شرکت های سازنده ی هواپیمای جت در جهان است که سابقه ی بسیار خوبی در تولید هواپیماهای ایمن دارد. این شرکت در آغاز امر از فناوری های نوآورانه ای برای رقابت با کارخانجات بزرگ دیگر از جمله بوئینگ استفاده کرد که همین امر خیلی زود باعث پیشرفت این شرکت شد.

 

کارخانه ی ایرباس

یک کارخانه ی غول پیکر برای ساخت هواپیماهای غول پیکرتر!

 

کمتر کسی است که اسم شرکت ایرباس را نشنیده باشد.  این کارخانه ی چندملیتی٫ یکی از مهمترین و  بزرگترین سازندگان هواپیماهای مسافربری در جهان است که نیمی از هواپیماهای مسافربری و بابری جهان را تولید و آنهارا به اقصی نقاط دنیا ارسال میکند.

 

 

این کارخانه که سازنده ی بزرگترین هواپیمای جت جهان است در سراسر اروپا شعبه دارد و دفتر مرکزی آن در کشور هلند میباشد. مجموع کارمندان شرکت ایرباس را تا سال ۲۰۱۶ می توان ۱۳۳۷۸۲ نفر تخمین زد که عموما در یکی از ۱۶ دفتر این شرکت در کشورهای آلمان ٫ فرانسه ٫ بریتانیا و اسپانیا٫ چین ٫ ژاپن و البته ایالات متحده آمریکا مشغول به کاربودند.

 

مونتاژهواپیماها در کجا انجام می شود؟

 

شرکت ایرباس برای مونتاژ نهایی هواپیماهای خود از سه شهر اروپایی یعنی سویل در کشور اسپانیا ٫ تولوز در فرانسه ٫ هامبورگ در آلمان و البته تیانجین در کشور چین استفاده کرده است.

 

در حال حاظر دو شرکت هواپیمایی ایرباس و بویینگ بزرگترین سهم را در تولید هواپیماهای مسافربری و باربری را دارند. اما باید بدانید که شرکت ایرباس اگرچه که تولید کننده ی بزرگترین هواپیمای جت جهان یعنی A38  است اما همچنان در این رقابت جایگاه دوم را دارد.

 

 

این شرکت برای اولین بار  در صنعت هواپیماسازی تصمیم گرفت بیشتر سیستم های کنترلی را یه صورت دیجیتالی و  رایانه ای در بیاورد. به طوری که این موضوع امروزه به  یکی از فاکتورهای تعیین کننده در استاندارد جهانی تبدیل شده است.

 

 

جنگ جهانی٫ یک شروع قدرتمند!

 

در حواشی جنگ جهانی دوم که بسیاری از صنایع مهم در اروپا با آسیب های جدی مواجه شدند و مستقیما  تحت تاثیر قرار گرفتند٫ آمریکا توانست به رشد چشم گیری در صنعت هوانوردی دست یابد.

از همین رو اروپاییان نیز برای جبران این عقب ماندگی از رقیب خود ٫  در سال ۱۹۶۵ میلادی پس از نمایشگاه هوایی پاریس در  همین شهر٫ جلسه ای مبنی بر چگونگی ساخت و تولید هواپیماهای میان برد و کوتاه برد برگذار کردند.

پس از آن تصمیم بر آن شد که دو شرکت فرانسوی برگه و نورد با شرکت هاکر سادلی همکاری های لازم برای طراحی اولین هواپیمای ایرباس را انجام دهند. این موضوع به درخواست دولت بریتانیا بود و پس از آن نیز از ادامه ی این پروژه حمایت های کافی را به عمل اورد. اما ۴ سال بعد٫ یعنی ۲ سال پس ازساخت هواپیمای A32 که به تولید انبوه هم رسیده بود٫ بریتانیا تصمیم گرفت از پروژه کناره گیری کند و به جای آن کشور آلمان تصمیم گرفت سهم خود از بازار تولید ایرباس را به ۵۰ درصد برساند!

 

 

کشورهای سازنده ایرباس

 

 

  • آلمان٫ از آنجایی که تاریخچه غنی در طراحی و ساخت هواپیما دارد٫  کلید ایجاد ایرباس بود. ایرباس با هزاران تامین کننده خارجی در آلمان کار میکند و کالاها و خدماتی را به ارزش چندین میلیارد یورو خریداری میکند. شهر هامبورگ مقر فعالیت های شرکت ایرباس است٫ نقشی اساسی در توسعه و ساخت تمامی هواپیماهای این شرکت ایفا میکند. همچنین برخی از بخش های اصلی A230  که در هامبورگ تولید شده اند به خارج از اروپا ارسال شده تا در مونتاژ نهایی این هواپیما در چین ( تیانجین)  و ایالات متحده ( موبایل و آلاباما ) استفاده شوند.

 

 

  • فرانسه هسته اصلی  فناوری ها، نوآوری و تولید هواپیماهای  ایرباس است. فرانسه که به عنوان یکی از چهار کشور موسس این شرکت، میزبان دفتر مرکزی شرکت است٫  دارای خطوط مونتاژ نهایی برای تمام خانواده های هواپیماهای تجاری ایرباس است. همچنین این کشور محل استقرار تاسیسات عمده تولید هلیکوپتر و شامل مکان هایی برای تحقیقات پیشرو  نیز میباشد. هم اکنون ۴۸۰۰۰ کامرمند ایرباس در این کشور مشغول به کار هستند. این رقم سوای ۶۳۰۰۰ نفری میباشد  که در شرکت های تابعه و سهام ایرباس در فرانسه استخدام میباشند.

 

 

  • اسپانیا نیز یکی از چهارکشوریست که در تاسیس این شرکت نقش داشته اند. این کشور نیز دارای تاسیسات عمده برای تولید هواپیماهای تجاری ٫ هلیکوپتر و همچنین دارای خطوط مونتاژ برای تمامی هواپیماهای نظامی و دفاعی ایرباس است. این شرکت همچنین مراکز اختصاصی را برای تحقیق و توسعه پروژه های پیشرو ایجاد نموده است.

 

 

 

  • بریتانیا که یکی از چهاربازار اصلی شرکت ایرباس است در کنار سه کشور دیگر  دارای ۱۱۰۰۰ نیروی کار است. این کشور با نفوذ جهانی خود در بخش های مختلف هوافضا دفاعی و امنیتی همچنان بخش مهمی از ابرشرکت ایرباس است.

 

 

 

 

گیوم فاوری مدیر اجرایی ایرباس در پیامی تبلیغاتی:

ایرباس قصد دارد شرکتی باشد که در آن ایمنی٫ رفاه و  سلامتی  مردم بخش جدایی ناپذیر در آن باشد. برای دستیابی به این هدف مهم ٫ ما اصول استاندارد بین المللی  ایزو ۴۵۰۰۱ را برای سیستم مدیریت خود پذیرفته ایم و در حال پرورش فرهنگی هستیم که در آن٫ همه ی ما مسئول سلامت و ایمنی خود و دیگران باشیم.

 

 

برای شناخت انواع هواپیماهای ایرباس کلیک کنید.

 

 

 

 

 

نظرات کاربران

برای ثبت نظر، ابتدا وارد پنل کاربری خود شوید.

Close
کاربر:

انصرافثبت

دسترسی سریع

تماس با ما درباره ما قوانین و مقررات درخواست همکاری راهنمای ثبت نام پنل کاربری

درباره بست پایلوت

بست پایلوت منبعی کامل از توضیحات و حل مسائل آخرین نسخه بوکلت خلبانی در سه مقطع Ir، Cpl و Atpl است که دربردارنده‌ی تمامی دروس از جمله آیرودینامیک، سیستم، هواشناسی و مسائل CR3 ،Flight planning و Radio Navigation، می‌باشد. بست پایلوت تمام امکاناتی که برای قبولی و کسب رتبه عالی در سازمان هواپیمایی کشور نیاز دارید را در اختیار شما قرار می‌دهد.به تعداد نامحدود تست بزنید و از درسنامه‌های هر سوال استفاده کنید تا اطلاعات شما تکمیل شود و سوالات را هرچه بهتر و اصولی‌تر به ذهن بسپارید. در آزمون‌های تک درس شرکت کنید و رتبه بندی‌های خودرا باهم مقایسه کنید. اطمینان داریم که با تلاش خود و کمک ما بهترین نتیجه را خواهید گرفت. موفق باشید و فراموش نکنید که ما در این راه کنارتان هستیم.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال نمایید

کلیه حقوق این سایت متعلق به بست پایلوت می‌باشد. (August 2022)